“Traballamos todo o ano as viñas coa idea de que non nos deixarían caer”
A Ribeira Sacra encara unha campaña de vendima coa perspectiva de que quede máis dun millón de quilos de uva nos viñedos. Os stocks de …
A Ribeira Sacra encara unha campaña de vendima coa perspectiva de que quede máis dun millón de quilos de uva nos viñedos. Os stocks de …
O C.R.D.O. Ribeiro regresou de Madrid totalmente compracido tras participar cunha mesa propia con catro tostados dos actualmente certificados no Consello …
O próximo 5 de marzo celebrarase en Cambados (Pontevedra) a “V Xornada Técnica sobre Sustentabilidade e Innovación Vitivinícola: Innovación e boas …
O Campus Terra de Lugo organiza a partir do 30 de xuño,un curso de iniciación á viticultura e enoloxía. Velaquí a información máis destacada sobre o …
O vindeiro martes 30 de maio, as instalacións da cooperativa Viña Costeira na finca Pazo de Toubes, situadas no municipio ourensán de Cenlle, acollerán a …
O Consello Regulador da D.O. Ribeiro organizou esta semana a visita dunha delegación de profesionais a nivel nacional relacionados coa enoloxía para facerlle …
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, José Luis Cabarcos, vén de participar na presentación da Guía para a xestión dos requisitos …
Fernando Zamora (Tarragona, 1960) é catedrático da Facultade de Enoloxía da Universidade Rovira i Virgili (Cataluña) e presidente da Comisión de Enoloxía …
A Fundación Juana de Vega, en colaboración co Centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Guísamo organiza a partir do 28 deste mes un curso de …
Luís Buitrón leva traballando como enólogo de adegas en Galicia, Asturias ou Castela e León máis de 30 anos. Os seus logros e traxectoria no mundo do …
A Asociación Galega de Enólogos (AGE) organiza para o vindeiro día 23 de xuño o sexto Encontro Enolóxico Galego, que se celebrará no Pazo Baión en …
Os veciños do concello arraiano de Oímbra aínda gardan con forza na memoria unha das súas bebidas tradicionais, que vai camiño da extinción. O certo é …
Prómine Singular é actualmente o mellor viño tinto galego, logo de recibir esta distinción na última edición do certame Catas de Galicia, celebrado a …
Vicente Ferreira González é un dos investigadores máis destacados no estudo dos aromas do viño, uns trazos craves para a súa percepción e valoración …
O enólogo galego Pablo Estévez é un dos expertos máis destacados no mundo do viño cunha traxectoria recoñecida e premiada. Algúns dos seus viños …