“Eduardo Peña”, da DO. Ribeiro, elixido Mellor Viño Branco de Galicia , e "Prómine", da DO. Ribeira Sacra, mellor tinto
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
A produción de carne de polo e pavo en España creceu notablemente nos últimos anos, o que xerou un aumento nos residuos orgánicos que proveñen das granxas …
Ash4Soil é un Grupo Operativo supraautonómico cuxo obxectivo é conseguir unha mellora na calidade dos solos acedos e un incremento na produtividade en …
O proxecto OLIVEBIOME, centrado na valorización de subproductos agrícolas para a mellora da saúde animal, culminou con éxito a súa primeira fase, obtendo …
O sector avícola español representa un piar fundamental na produción de carne de polo e pavo a nivel mundial, achegando en 2020 en torno ao 4% da produción …
Nun contexto global que esixe solucións sostibles e innovadoras, o proxecto OLIVEBIOME demostra que a innovación pode xurdir onde moitos só ven residuos. …
Unións Agrarias-UPA lanza o proxecto Capacitación en Técnicas Agroecolóxicas, unha iniciativa que ofrecerá formación 100% gratuíta a máis de 1.000 …