“Eduardo Peña”, da DO. Ribeiro, elixido Mellor Viño Branco de Galicia , e "Prómine", da DO. Ribeira Sacra, mellor tinto
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
De Heus celebrará en Lugo a II Edición de ‘Gandeiros de Leite’, un encontro dirixido a gandeiros de vacún de leite, co obxectivo de fomentar o …
A sustentabilidade na produción de carne de vacún defínese como a capacidade de manter as prácticas actuais para as futuras xeracións. De Heus, a través …
O estrés térmico é un desafío común e significativo para os ruminantes de leite, especialmente durante os meses cálidos do verán. Os animais de alta …
De Heus España continúa reforzando o seu equipo de rumiantes con novas incorporacións clave. Á recente chegada de Guadalupe Franco como Responsable do …
Sabemos que a rendibilidade no vacún de cebo é multifactorial e que hai varios parámetros sobre os que non podemos influír directamente (valor do mercado, …
A internet das cousas (IoT) chegou ao agro, isto fai referencia a todos os sistemas de dispositivos físicos que reciben e transfiren datos a través de redes …
De Heus Nutrición Animal participará de novo na Feira Profesional de Maquinaria, Agricultura e Gandería. O evento terá lugar entre os días 20 e 22 de …
De Heus Nutrición Animal lanza Dairy Compass, unha solución tecnolóxica avanzada que analiza e monitoriza, en tempo real, os datos clave das ganderías de …
No competitivo mundo da nutrición animal, De Heus Nutrición Animal destaca por ofrecer solucións innovadoras e de alta calidade. Entre os seus produtos, os …
As explotacións gandeiras enfróntanse na actualidade a importantes desafíos relacionados coa saúde e o benestar animal. Un deles ten que ver coa hixiene, …
De Heus España, compañía líder en nutrición animal, anunciou a recente incorporación de María José Castro Carrera como nova responsable do servizo …
Os cultivos de millo, trigo e avea, a diferenza das leguminosas como alfalfas, trevos e vezas, son máis ricos en carbohidratos solubles (CHOS) e teñen escasa …
As melloras no manexo, a xenética e a nutrición das vacas leiteiras nas últimas décadas desprazaron a atención dos técnicos das enfermidades clínicas …
En moitos casos, o cliente acode ao seu asesor mostrando unha visible preocupación causada polo incremento dos días en leite ou o aumento do número de días …