Mónica Brey, un exemplo de profesionalización no sector da mazá de sidra
A crise e un moi pequeno proxecto familiar foron os que impulsaron a Mónica Brey a dedicarse á produción de mazá para a sidra. A …
A crise e un moi pequeno proxecto familiar foron os que impulsaron a Mónica Brey a dedicarse á produción de mazá para a sidra. A …
O vindeiro martes, 5 de novembro, celebrarase en Vigo, no Centro Tecnolóxico do Mar, unha xornada técnica sobre “Alimentos e bebidas de base vexetal: …
No marco dun compromiso continuado coa sostibilidade e a protección do consumidor, a Unión de Consumidores de Galicia (UCGAL) organizou este martes unha …
O último informe sobre tendencias de consumo elaborado polo Ministerio de Agricultura amosa un aumento do gasto de viños brancos nos fogares españois, …
O ministro de Agricultura, Pesca e Alimentación, Luís Planas, presentou esta mañá o Informe do consumo alimentario en España 2023, con datos de dentro e …
A xornada sobre desperdicio alimentario, organizada pola Unión de Consumidores de Galicia, celebrouse hoxe no Hotel NH Collection de Santiago de Compostela, …
Unión de consumidores de Galicia acaba de facer público os resultados do seu último estudo centrado no desperdicio alimentario nos fogares galegos, un …
A UnIón de Consumidores de Galicia (UCGAL) organiza o vindeiro martes, 18 de xuño en Santiago de Compostela, unha xornada sobre “Desperdicio cero: …
O leite, o queixo e o iogur son os productos lácteos máis frecuentes que deben estar incluídos nunha dieta saudable debido aos beneficios contrastados que …
Os fogares españois consumiron no ano 2023 un total de 4,23 millóns de toneladas de leite e lácteos, o que representa unha discreta variación de +0,16% …
Máis de 50 expertos e profesionais debaterán os días 30 de novembro e 1 de decembro en Santiago de Compostela sobre o consumo de produtos do mar, a calidade …
O consumo mundial de carne seguirá crecendo ó longo da próxima década, pero en Europa a tendencia irá en sentido contrario, pois espérase unha …
Desde decembro a marzo o litro de leite no supermercado pasou de 79 a 84 céntimos, mentres o prezo base que cobra o gandeiro por producilo pasou de 31,4 a …
A Comisión Europea avanza en cambios normativos en distintos ámbitos, desde o agrícola ao ambiental ou o da saúde pública, que poderían ter unha …
“A xente necesita beber leite. Vós producídela, contádeo, non teñades vergoña”, recomenda aos gandeiros José Miguel Mulet, catedrático de …