Mónica Brey, un exemplo de profesionalización no sector da mazá de sidra
A crise e un moi pequeno proxecto familiar foron os que impulsaron a Mónica Brey a dedicarse á produción de mazá para a sidra. A …
A crise e un moi pequeno proxecto familiar foron os que impulsaron a Mónica Brey a dedicarse á produción de mazá para a sidra. A …
O Centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Monforte de Lemos organiza na primeira semana de xullo un curso de reprodución apícola. A …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, ten previsto celebrar un curso en Monforte de Lemos sobre técnicas da …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, ten previsto celebrar a semana que vén catro cursos sobre xestión …
A Estación de viticultura de Galicia (EVEGA) e o Centro de Formación e Experimentación Agraria de Monforte de Lemos organizan unha xornada de transferencia …
O centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Monforte de Lemos, dependente da Consellería do Medio Rural, acolle dende este luns varios cursos de …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal), organiza tres cursos sobre o manexo da alimentación de ruminantes …