"Debemos facer unha poda de respecto se queremos que as viñas sexan lonxevas"
Nesta época na que se están realizando a poda dos viñedos, o enxeñeiro agrícola e enólogo, Julio Prieto, fai un repaso polas …
Nesta época na que se están realizando a poda dos viñedos, o enxeñeiro agrícola e enólogo, Julio Prieto, fai un repaso polas …
A Axencia Galega de Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, levará a cabo unhas xornadas técnicas para promocionar a nova figura de …
“A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais” é un curso formativo gratuíto organizado …
A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca) organiza o ciclo formativo de carácter gratuíto ‘A economía social e a modernización do …
O curso gratuíto “A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais” busca promover as …