Recomendacións para o cultivo da horta en decembro
O mes de decembro é dos de menor actividade na horta, momento que podemos aproveitar para facer unha planificación para o vindeiro ano e empezar a plantar os primeiros cultivos
O mes de decembro é dos de menor actividade na horta, momento que podemos aproveitar para facer unha planificación para o vindeiro ano e empezar a plantar os primeiros cultivos
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias e Chr. Hansen organizan a vindeira semana un curso de formación teórico-práctico de elaboración de …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC celebra nas súas instalacións este xoves 26 de outubro, a partir das …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC celebra este xoves e venres, no auditorio da Facultade de Veterinaria de …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC celebra os días 8 e 9 de xuño no auditorio da Facultade de Veterinaria …
Unha delegación empresarial integrada por representantes da firma galega PSV, a portuguesa Jerónimo Martins e da angoleña Agro Amboim visitaron este xoves …
O próximo 28 de xuño, a Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) impartirá nas súas instalacións un curso de Análise sensorial de …
A Aula de Produtos Lácteos (APLTA) da Universidade de Santiago de Compostela imparte do 25 ao 30 de novembro un curso sobre elaboración de yogur e leites …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus de Lugo da USC amplía a formación das quexerías galegas amparadas polas …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias da USC (APLTA) e o grupo empresarial galego Leche Río colaborarán no deseño e desenvolvemento de …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (Aplta) do campus de Lugo da USC colabora con ADVENTIA PHARMA, laboratorio farmacéutico especializado …
Os vindeiros días 5 e 7 de novembro celebrarase a “Xornada Técnica: As Posibilidades da Transformación de Produtos Lácteos”, que organiza a Oficina …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (Aplta) da USC e a spin off TasteLab, nada tamén na sede universitaria luguesa, recibiron este martes …
As tendencias no consumo de leite -baixada no consumo de leite líquido e incremento do de queixos e derivados lácteos- xunto coa evolución dos mercados …
O leite ecolóxico diferénciase do convencional polo prezo: unha media de 50 céntimos por litro que se lle paga gandeiro por litro en produción bio fronte …