“Eduardo Peña”, da DO. Ribeiro, elixido Mellor Viño Branco de Galicia , e "Prómine", da DO. Ribeira Sacra, mellor tinto
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias da USC chega a dez anos dende o seu traslado as novas instalacións. Para conmemorar esta primeira …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias e Chr. Hansen organizan a vindeira semana un curso de formación teórico-práctico de elaboración de …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC celebra nas súas instalacións este xoves 26 de outubro, a partir das …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC celebra este xoves e venres, no auditorio da Facultade de Veterinaria de …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC celebra os días 8 e 9 de xuño no auditorio da Facultade de Veterinaria …
Unha delegación empresarial integrada por representantes da firma galega PSV, a portuguesa Jerónimo Martins e da angoleña Agro Amboim visitaron este xoves …
O próximo 28 de xuño, a Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) impartirá nas súas instalacións un curso de Análise sensorial de …
A Aula de Produtos Lácteos (APLTA) da Universidade de Santiago de Compostela imparte do 25 ao 30 de novembro un curso sobre elaboración de yogur e leites …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus de Lugo da USC amplía a formación das quexerías galegas amparadas polas …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias da USC (APLTA) e o grupo empresarial galego Leche Río colaborarán no deseño e desenvolvemento de …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (Aplta) do campus de Lugo da USC colabora con ADVENTIA PHARMA, laboratorio farmacéutico especializado …
Os vindeiros días 5 e 7 de novembro celebrarase a “Xornada Técnica: As Posibilidades da Transformación de Produtos Lácteos”, que organiza a Oficina …
A Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (Aplta) da USC e a spin off TasteLab, nada tamén na sede universitaria luguesa, recibiron este martes …
As tendencias no consumo de leite -baixada no consumo de leite líquido e incremento do de queixos e derivados lácteos- xunto coa evolución dos mercados …