Claves para o cultivo do lúpulo en Galicia
En 1915 empezouse a investigar o lúpulo e as súas características en Galicia con Leopoldo Hernández Robledo, director da Granxa Escola …
En 1915 empezouse a investigar o lúpulo e as súas características en Galicia con Leopoldo Hernández Robledo, director da Granxa Escola …
O cultivo do arando en Galicia experimentou un importante crecemento na última década animado polos bos prezos deste froito -chegouse a pagar a ata 8 euros o …
O Centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Becerreá (Lugo) organiza un curso sobre alternativas ao minifundio forestal. Na formación daranse a …
A Oficina Agraria Comarcal de Ferrol acollerá dende o 27 de xuño un curso de formación e adquisición de competencias sobre as diferentes alternativas aos …
A poda é unha das claves para lograr unha produción de calidade nas plantacións de arando, por iso foi tamén unha das primeiras accións formativas que …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal), organiza a vindeira semana no Centro de Iniciativas Empresariais …
O Sindicato Labrego Galego empraza á Xunta a investigar e actuar ante os indicios de abusos denunciados públicamente nos campos de recollida de arandos da …
Berries Galicia é unha nova asociación de produtores que busca chegar dun xeito máis directo ó consumidor para ofrecerlle un produto de maior calidade e …
A punto de comezar a campaña de recollida do arando en Galicia, os produtores agardan que os prezos se manteñan estables coma en anos pasados e a crise de …
Galicia mantense como principal área produtora de kiwi de España, con máis de 16.000 toneladas anuais. A estimación de superficie cultivada rolda as 700 …
A maior plantación de arandos de todo o Norte de España está en Galicia, e máis concretamente no concello coruñés de Cerdido, nunha comarca cunhas …