Os Biosbardos, un proxecto centrado na agricultura rexenerativa
Os Biosbardos-Cultura de Leira defínese como un proxecto de agricultura centrado nos principios da permacultura: agricultura …
Os Biosbardos-Cultura de Leira defínese como un proxecto de agricultura centrado nos principios da permacultura: agricultura …
O sector lácteo segue sen ver a luz ó final do túnel. Esta primavera repítese unha situación de crise similar á do pasado ano, cando centos de granxas …
A Comisión Europea pasoulle a pelota da regulación do mercado ós propios gandeiros e ás industrias. Non haberá un control público da sobreprodución de …
O Valadouro acolle este sábado 27 de febreiro unha xornada organizada pola Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca) dirixida a promover a …
A Asociación Galega de Cooperativas Agrarias (AGACA) está a impulsar “unha acción conxunta e unitaria entre todas as cooperativas leiteiras socias” para …
Os representantes das cooperativas do sector lácteo de AGACA avaliaron todas as xestións realizadas pola Asociación e os debates desenvoltos nas diferentes …
As cooperativas agroalimentarias de Galicia presentan un balance positivo nos anos de crise, segundo os datos que ofreceu a Asociación Galega de Cooperativas …
De que serve a historia? “A xente pensa que a historia non serve para nada” -recoñece Lourenzo Fernández-. “Sen embargo, a historia dános unha gran …
O sector gandeiro quere encarar a partir de abril unha nova fase de relacións coa industria na que as periódicas disputas en torno ós prezos pasen a mellor …
A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca) está a impulsar obradoiros de emprendemento cooperativo no medio rural en distintas localidades …
Profesores especializados de AGACA impartirán o curso “Incorporación á empresa agraria. Vacún de leite” na cooperativa lucense Agris co fin de formar …