Curso sobre economía social e modernización do sector agroalimentario

Curso sobre economía social e modernización do sector agroalimentario

Un dos módulos do curso céntrase nas certificacións ambientais, que inclúen a análise da pegada de carbono e hídrica das ganderías.

Data inicio: 22/02/2021
Data fin: 31/03/2021
Lugar: Asociación Gallega De Cooperativas Agroalimentarias, Calle de Tomiño, Santiago de Compostela, España

A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca) retoma en 2021 a formación a distancia e gratuíta relacionada coa calidade alimentaria, coa preservación do medio ambiente e coa divulgación do papel do cooperativismo nestes eidos.

A partir do próximo 22 de febreiro iníciase o curso “A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais”. As persoas interesadas poderán seguir a formación a través dunha plataforma de teleformación que permite ao alumnado avanzar ao seu ritmo e acceder aos materiais formativos en calquera momento ata o 31 de marzo. O tempo estimado para completar a formación é de 70 horas.

O curso consta de tres módulos: Cooperativismo no sector primario, Certificacións de calidade (ISO, BRC/IFS, Global GAP e de vacún de leite) e Certificacións ambientais (ISO, Análise de ciclo de vida e pegadas de carbono e hídrica).

As persoas interesadas en matricularse poden chamar ao 981 58 47 83, inscribirse cubrindo este formulario.

A actividade enmárcase na programación 2021 da Rede Eusumo, unha rede de colaboración impulsada pola Xunta de Galicia para o fomento do cooperativismo e a economía social, que conta con financiamento do Ministerio de Traballo e Economía Social.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información