Curso sobre as características físico-químicas do mel galego

O mel que envasan dentro da IXP foi premiado na última Cata dos Meles de Galicia

O Centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Monforte de Lemos organiza unha xornada de formación teórica e práctica sobre as características físico-químicas do mel e a IXP Mel de Galicia que inclúe unha cata de meles.

A data prevista é o xoves 3 de novembro en horario de tarde, de 16 a 21 horas nas instalacións do CFEA de Monforte de Lemos (Rúa Alfredo Brañas s/n).

O programa detallado dos temas a tratar é o seguinte:

1.- Características do mel. Principais parámetros físico-químicos. Valores típicos do mel producido en Galicia. A IXP Mel De Galicia.
2.- Orixe botánico do mel. Características palinolóxicas.
3.- Cata de diferentes tipos de meles. Cristalización do mel e alteracións máis comúns.

Quen se queira inscribir debe facelo a través do seguinte enlace poñendo este código do curso: FC2022F127135

Para máis información pode chamarse por teléfono ao 982889106 ou enviar un email a cesar.crespo.vazquez@xunta.gal

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información